Bijeenkomst Jong en Osteoporose

Op zaterdag 10 december a.s. om 13.30 uur organiseren wij een bijeenkomst “Jong en osteoporose”. Dr. Annegreet Vlug verzorgt een presentatie met als onderwerp “Hoe kom je als jongere aan een diagnose en behandeltraject op maat”.

Daarnaast is er ruime gelegenheid om kennis te maken met “lotgenoten” en ervaringen uit te wisselen in een kleine groep. Er zijn totaal 3 groepen; per groep komt een specifiek onderwerp aan bod. Tijdens de inschrijving kun je jouw voorkeur al opgeven. Het volledige programma kun je hier bekijken en je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Er kunnen maximaal 30 deelnemers zich inschrijven voor deze bijeenkomst. Voor leden is de entree gratis en voor niet leden vragen wij een bijdrage van €5,00.