De cursus “Sterk met pijn”

De cursus “Sterk met pijn” start in september/oktober 2018 in Amersfoort, Gouda, Stadskanaal, Hilversum, Hoofddorp en Enschede. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. A.u.b. op tijd aanmelden als je nog dit jaar mee wilt doen met de cursus in jouw omgeving. Voorwaarde: lidmaatschap van één van de 18 patiëntenverenigingen*. Kosten € 60,- voor de gehele cursus van totaal 10 bijeenkomsten. Maximaal aantal deelnemers per cursus is 10. Elke cursus wordt begeleid door 2 vrijwilligers die ervaringsdeskundige zijn.

Zie: www.pijnpatientennaar1stem.nl > Cursus Sterk met Pijn > cursusdata.

Aanmelden en informatie: cursus@sterkmetpijn.nl

*De osteoporosevereniging is één van de 18 patiëntenorganisaties. Meer informatie over de cursus “Sterk met Pijn” in het julinummer 2018 van “Bot in Balans”, het magazine van de Osteoporosevereniging.