Menu
Arts En Patient

Diagnose osteoporose, wat nu?

Schrijf je nu in voor onze online bijeenkomst!

In deze coronatijd is het moeilijk om echte, fysieke bijeenkomsten te houden. Dat geldt ook voor onze regionale en nationale informatiemiddagen en -avonden. Daarom zijn we nu bezig om online informatiebijeenkomsten op te zetten.

Ons eerste webinar is op 15 december van 15.00 tot 16.30 uur.
De titel: Diagnose osteoporose, wat nu?

In dit webinar komen de volgende sprekers aan het woord:

Albert van der Wiel, TU Delft, voorheen internist bij Meander Medisch Centrum Amersfoort: wat is osteoporose, wat vertelt een DEXA-scan en wat is het verschil met VFA.
Rietine Kuipers, leeft met osteoporose: hoe neem je de regie over je eigen leven? Hoe vind je oplossingen voor de wensen die je hebt?
Agnes Offenberg, verpleegkundig specialist, Zaans Medisch Centrum: hoe werkt het osteoporosespreekuur en wat wordt er besproken over omgaan met osteoporose en werking van medicijnen.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Iedereen met een computer, een mobiele telefoon of tablet kan meedoen. Deelname is gratis.

Meld je hier aan

We zijn van plan om volgend jaar nog meer webinars te organiseren. Welk onderwerp zou jij daarin behandeld willen hebben? Stuur een mailtje naar info@osteoporosevereniging.nl

Facebook Comments
X