human-skeleton-163715_1280-001

Fijn dat jij ons helpt.

Wij staan voor een uitdaging! Maar liefst 1 op de 5 mensen heeft te maken met zwakke botten.

Jouw bijdrage helpt ons om mensen met osteoporose te ondersteunen met onze informatie, adviezen en ondersteuning.

We doen dit op verschillende manieren:

• via social media
  • via ons Bot in Balans Magazine (4x per jaar, alleen voor leden)
  • via onze digitale nieuwsbrief (4 x per jaar)
  • via bijeenkomsten – workshops – training
  • via individuele gesprekken
  • via de hulptelefoon

Wij willen dat mensen met osteoporose in heel Nederland gegarandeerd zijn van kwalitatieve diagnostiek en een behandeladviezen op maat, hiervoor leggen wij contact en hebben wij overleg met (zorg)professionals, zorgverzekeraars en diverse instanties als overheid.

Je kunt een eenmalige donatie doen via het invulscherm rechts naast deze tekst.

Als je liever een donatie doet via een overschrijving, dan vind je de benodigde bankgegevens onderaan deze pagina.

Je kunt ons ook actief en belastingvriendelijk steunen via een schenking, periodieke gift of nalatenschap.

En natuurlijk kun je besluiten om lid te worden, waardoor je ons structureel steunt en de voordelen van het lidmaatschap geniet. Kijk voor lid worden op deze pagina.

Om ons werk te kunnen doen hebben we je bijdrage hard nodig. Elke euro telt!

Hartelijk Dank

Bankgegevens