human-skeleton-163715_1280-001

Fijn dat jij ons helpt.

Wij staan voor een uitdaging! Maar liefst 1 op de 5 mensen heeft te maken met zwakke botten.

Jouw bijdrage helpt ons om mensen met osteoporose te ondersteunen met onze informatie, adviezen en ondersteuning.

We doen dit op verschillende manieren:

• via social media
  • via ons Bot in Balans Magazine (4x per jaar, alleen voor leden)
  • via onze digitale nieuwsbrief (4 x per jaar)
  • via bijeenkomsten – workshops – training
  • via individuele gesprekken
  • via de hulptelefoon

Wij willen dat mensen met osteoporose in heel Nederland gegarandeerd zijn van kwalitatieve diagnostiek en een behandeladviezen op maat, hiervoor leggen wij contact en hebben wij overleg met (zorg)professionals, zorgverzekeraars en diverse instanties als overheid.

Je kunt een eenmalige donatie doen via het invulscherm rechts naast deze tekst. Je kunt ons ook actief en belastingvriendelijk steunen via een schenking periodieke gift of nalatenschap.

En je kunt natuurlijk ook besluiten om lid te worden, waardoor je ons structureel steunt en de voordelen van het lidmaatschap geniet. Kijk voor lid worden op deze pagina.

Om dit allemaal te kunnen doen hebben we je bijdrage hard nodig. Elke euro telt!

Hartelijk Dank

Ja, ik help mee!