Bedrijfslid worden

Ja, ik wil mijn bedrijf aanmelden als bedrijfslid

Door bedrijfslid te worden van de Osteoporose Vereniging steun je ons werk voor mensen met osteoporose, osteopenie en fracturen. Wij zijn een vereniging van, voor en door patiënten en jouw bijdrage bepaalt voor een belangrijk deel onze slagkracht.

Het lidmaatschap kost € 25,00 per kalenderjaar. Dit lidmaatschap is bedoeld voor zorgverleners/zorginstellingen die ons graag willen steunen, tegen een lager tarief en zonder stemrecht.

Bedrijfsleden van de vereniging:

• Steunen onze vereniging actief met hun bijdrage
  • Ontvangen vier maal per jaar gratis het tijdschrift “Bot in Balans” met actuele informatie over osteoporose, de vereniging en inspirerende verhalen.
  • Worden betrokken bij de ontwikkeling van ondersteunende diensten en activiteiten door de vereniging.
  • Hebben toegang tot een breed aanbod van informatie over osteoporose via onze website en ons Vragenteam.

Let op: Privé personen kunnen geen gebruik maken van dit formulier.