skip to Main Content

Vrijwilliger

De Osteoporose Vereniging kan haar werk doen dankzij de steun van vrijwilligers. Met de uitbreiding van onze activiteiten zijn er nog meer vrijwilligers nodig. Zou je als vrijwilliger voor de vereniging beschikbaar zou willen zijn? Heel fijn!
Er is altijd wel een vrijwilligersactiviteit die bij je past, of je nu veel of wat minder tijd beschikbaar hebt, eenmalig of voor een langere periode.

Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en ontzettend hard nodig om onze diensten te blijven leveren. Misschien is één van de onderstaande activiteiten wel iets voor je:

Telefonische hulplijn
Vrijwilligers van de telefonische hulplijn bieden een luisterend oor aan mensen met osteoporose die behoefte hebben aan een gesprek van mens tot mens. Ook voor vragen over het werk en de activiteiten van de vereniging kunnen mensen bij de hulplijn terecht. De vrijwilligers van de telefonische hulplijn hebben allemaal zelf osteoporose of zijn direct betrokken bij iemand die osteoporose heeft. De vereniging organiseert de benodigde gesprekstrainingen voor het werk aan de hulplijn. Het beantwoorden van de telefonische hulplijn kunt je vanuit huis doen. De hulplijn is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Voorlichting geven
Als voorlichter geeft je presentaties over osteoporose en de Osteoporose Vereniging aan kleinere of grotere groepen geïnteresseerden binnen een regio naar keuze. Je toehoorders zijn leden van de vereniging, verpleegkundigen, werkgevers, studenten/leerlingen of bijvoorbeeld familieleden, kennissen en vrienden van iemand met osteoporose. De Osteoporose Vereniging zorgt voor presentatiematerialen en een gedegen training en begeleiding.

Een goed idee?
Heb je zelf een goed idee voor de vereniging en hoe je jezelf nuttig kunt maken? Neem vooral contact op, we horen graag van je.

Informatie en aanmelding via info@osteoporosevereniging.nl of telefoonnummer 088-5054300 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

X