Je persoonlijke botconditie

Belangrijke vragen die mensen ons stellen hebben vooral te maken met het begrijpen van hun eigen situatie.
Hoe slecht zijn mijn botten nu eigenlijk ? Wat is mijn risico ? Wat kan ik doen ?

Dat is startinformatie waarmee je verder kunt.
Uitslagen van botdichtheidsmetingen zijn vooral getallen waar mensen zich weinig bij voor kunnen stellen.

Met het begrip “je persoonlijke botconditie” hopen we je een start te geven om zelf aan de slag te gaan.
Informatie die je helpt om de urgentie van het probleem onder ogen te zien.

Op basis van je persoonlijke botconditie, aangevuld met andere relevante informatie over je conditie, je gezondheid, je levensfase kunnen adviseurs zoals artsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten je helpen om de juiste keuzes te maken.

Lees hier het artikel uit ons Bot in Balans Magazine over Je persoonlijke botconditie

Bot in Balans Magazine komt 4 x per jaar uit en bevat veel nuttige en vooral praktische informatie voor mensen met zwakke botten.
In de brievenbus voor onze leden. Je kunt hier lid worden.
Daarmee help je ook onze vrijwilligers om deze informatie beschikbaar te houden.