Menu

Kom meedenken op 30 november: met meer handen meer effect

De Osteoporose Vereniging is een ambitieuze club. Met een duidelijke visie op zorg rondom en leven met osteoporose. We willen graag meer mensen betrekken bij de realisatie van deze visie, want het proces gaat zo snel (of zo langzaam) als de financiën en menskracht dat toelaten. Dus hoe meer handen, hoe meer we voor elkaar krijgen.

Iedereen die daarvoor belangstelling heeft, kan meedenken over manieren om onze mogelijkheden te vergroten. Je bent ook welkom als je wilt nadenken over een vrijwilligersklus voor jouzelf.

Het is de bedoeling dat de bijeenkomst interactief wordt: we gaan met elkaar nadenken, ideeën verzamelen en zo mogelijk ook afspraken maken om ideeën op te pakken.

Enkele onderwerpen zullen zeker op de agenda komen:

  • Wat is nodig en wat kunnen we doen voor leden die op relatief jonge leeftijd osteoporose krijgen?
  • Hoe kunnen we onze kennis van het zorgaanbod in de regio vergroten en ook regionaal gesprekspartner worden voor zorgaanbieders?
  • Wat kunnen we doen om de bewustwording over het belang van sterke botten te vergroten?

Heb je goede ideeën om deze onderwerpen (of andere binnen de visie) voor elkaar te krijgen en wil je daar je tijd, kennis, netwerk of ander potentieel voor inzetten, meld je dan. We rekenen op jullie creativiteit en enthousiasme.

Heb je vragen, stuur dan een mail aan info@osteoporosevereniging.nl.

Graag vooraf aanmelden.

Facebook Comments
X