Menu
Vrouw Oefeningen

Nieuw Webinar op 10 maart: ‘Bewegen moet, maar doe het goed!’

Wil je meer weten over de invloed van bewegen op osteoporose?

Schrijf je dan nu in voor ons nieuwe gratis Webinar `Osteoporose: bewegen moet, maar doe het goed!’. Na registratie krijg je via de mail een link naar de Zoom-meeting. Je kunt dan ook nog vooraf vragen insturen.

Het Webinar vindt plaats op 10 maart van 15.30 tot 17.00 uur. Iedereen met een computer, laptop, mobiele telefoon of tablet kan mee doen.

Goed bewegen is essentieel om je botten sterk te houden en/of te versterken. Welke soorten van beweging en welke sporten zijn goed? Moet je naar de sportschool of kun je ook thuis bewegen? Waar kun je terecht voor advies en begeleiding?

Oefentherapeut Cokkie van Santen, van Praktijk voor Houding & Beweging in Den Haag, en Harry van den Broek, voorzitter van de Osteoporose Vereniging, beantwoorden deze en andere vragen over bewegen.

Inschrijven

Klik hier om je te registreren voor het Webinar.

Instructie Zoom

Als je niet eerder met Zoom hebt gewerkt of als je het inschrijfformulier in het Engels lastig vindt, dan vind je hier een instructie over opstarten en deelnemen.

Vorig Webinar terugkijken

In december organiseerden we ons eerste Webinar, met als titel ‘Diagnose osteoporose, wat nu?’ Ongeveer 85 mensen namen deel. Heb je dit Webinar gemist, dan kun je het hier op onze website terugkijken.

 

 

 

 

Facebook Comments
X