Menu

We hebben ook jouw hulp nodig

Je kunt op drie manieren bijdragen:

LID

Door lid te worden van de Osteoporose Vereniging steun je ons werk voor mensen met osteoporose, osteopenie en fracturen. Wij draaien als 100% vrijwilligersorganisatie vrijwel volledig op je bijdrage. Je kunt lid worden als individu of als familie(mantelzorg).

Het lidmaatschap kost 31,- euro per kalenderjaar.

Aanmelding

Aanmelden als lid van de Osteoporose Vereniging. Kan per inschrijfformulier op deze pagina of schriftelijk:
Osteoporose Vereniging
Postbus 3071
1801 GB Alkmaar

Een lidmaatschap gaat in bij aanmelding. Je ontvangt na aanmelding een informatiepakket, zodat je je snel kunt inlezen.
Opzegging vóór 1 november van het lopende jaar, schriftelijk of per e-mail.

Leden van de vereniging:

  • Steunen onze vereniging actief met hun bijdrage
  • Krijgen een uitgebreid informatiepakket als welkomstgeschenk.
  • Vier maal per jaar gratis het tijdschrift “Bot in Balans” met actuele informatie over osteoporose, de vereniging en inspirerende verhalen .
  • Korting op toegang tot de jaarlijkse bijeenkomsten van de vereniging met interessante sprekers, workshops en ontmoetingen met andere mensen met osteoporose.
  • Worden betrokken bij de ontwikkeling van ondersteunende diensten en activiteiten door de vereniging.
  • Toegang tot een scala aan informatie over osteoporose via onze website en ons Vragenteam
  • Persoonlijk advies via onze telefonische hulplijn

Bankgegevens

Voor de betaling van lidmaatschappen, donaties en abonnementen zijn dit de gegevens:
ING Bank, rekeningnummer NL02 INGB 0674 8163 74
Osteoporose Vereniging in Den Haag
BIC: INGBNL2A

DONATEUR

Als donateur van de Osteoporose Vereniging lever je een vrijwillige financiële bijdrage aan het werk dat de vereniging . Dat kan een eenmalige bijdrage zijn of een jaarlijks terugkeerde (geregistreerde) donatie. (graag opgeven bij aanmelding)
Ook bedrijven en instellingen zijn welkom als donateur. Onze bankgegevens staan hierboven.

Een donatie kan eenvoudig per iDeal     Klik hier

 

VRIJWILLIGER

De Osteoporose Vereniging kan haar werk doen dankzij de steun van vele vrijwilligers. Met de uitbreiding van onze activiteiten zijn er nog meer vrijwilligers nodig. Zou je als vrijwilliger voor de vereniging beschikbaar zou willen zijn? Heel fijn!
Er is altijd wel een vrijwilligersactiviteit die bij je past, of je nu veel of wat minder tijd beschikbaar hebt, eenmalig of voor een langere periode.
Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en ontzettend hard nodig om onze diensten te blijven leveren. Misschien is één van de onderstaande activiteiten wel iets voor je:

Voorlichting geven

Als voorlichter geeft je presentaties over osteoporose en de Osteoporose Vereniging aan kleinere of grotere groepen geïnteresseerden binnen een regio naar keuze. Je toehoorders zijn leden van de vereniging, verpleegkundigen, werkgevers, studenten/leerlingen of bijvoorbeeld familieleden, kennissen en vrienden van iemand met osteoporose. De Osteoporose Vereniging zorgt voor presentatiematerialen en een gedegen training en begeleiding.

Telefonische hulplijn

Vrijwilligers van de telefonische hulplijn bieden een luisterend oor aan mensen met osteoporose die behoefte hebben aan een gesprek van mens tot mens. Ook voor vragen over het werk en de activiteiten van de vereniging kunnen mensen bij de hulplijn terecht. De vrijwilligers van de telefonische hulplijn hebben allemaal zelf osteoporose of zijn direct betrokken bij iemand die osteoporose heeft. De vereniging organiseert de benodigde gesprekstrainingen voor het werk aan de hulplijn. Het beantwoorden van de telefonische hulplijn kunt je vanuit huis doen. De hulplijn is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Redactieleden voor tijdschrift en website

Voor gemotiveerde mensen die structureel………. of af en toe artikelen willen schrijven en aanleveren voor onze publicaties.

Een goed idee?

Heb je zelf een goed idee voor de vereniging en hoe je jezelf nuttig kunt maken? Neem vooral contact op, we horen graag van je.

Informatie en aanmelding via secretariaat@osteoporosevereniging.nl of telefoonnummer 088-5054300 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur).

Ja ik word lid

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X