Klik op het Tijdschrift en lees alles over het programma van 5 november 2016

Bot in balans nr3 September 2016

Bot in balans nr2 juli 2016

Bot in balans nr1 mei 2016

Tijdschrift “Bot in Balans”

We brengen vier keer per jaar het tijdschrift Bot in Balans uit voor leden, (geregistreerde) donateurs en andere belangstellenden.
Bot in Balans is in 2016 van start gegaan als opvolger van  Osteoporose Nieuws en daarvoor nog de BROS.

Informatie
Het tijdschrift bevat allerlei informatie en nieuws, interessant is voor mensen met osteoporose en direct betrokkenen. Er staan artikelen in over de activiteiten van de vereniging, informatie van behandelaars en ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandelingen. Ook staan er persoonlijke verhalen en columns in over het dagelijks leven met osteoporose. Gezonde botten als basis van een gezond leven staan centraal in de diverse onderwerpen die voorbij komen. Gezonde botten zijn voor iedereen belangrijk.

Tijdschrift Bot in Balans is gratis voor leden en (geregistreerde) donateurs.