Skip to content

Zorgverleners

Ga naar

Nieuws

Meld je aan: bijeenkomst erfelijke osteoporose

Hebben meerdere mensen in jouw familie osteoporose? Misschien is er dan sprake van erfelijke osteoporose, die via een bepaald gen in de familie wordt doorgegeven.…

Lees meer ›

Nieuw webinar: “Hoe hoort mijn behandelplan eruit te zien?”

Hoe is de osteoporosezorg eigenlijk georganiseerd? En waar bestaat de behandeling van osteoporose uit? Die vragen worden beantwoord in ons webinar van 14 maart. Daarnaast…

Lees meer ›

Medicijntekort: alendroninezuur-tabletten

Momenteel is er een tekort aan een medicijn dat bij osteoporose veel wordt gebruikt: alendroninezuur in tabletvorm (1x week, 70mg). Een van de grote leveranciers…

Lees meer ›

Vergoeding lidmaatschap van patiëntenorganisaties via aanvullende zorgverzekering

Sommige zorgverzekeringen vergoeden de kosten voor een lidmaatschap van patiëntenorganisaties bij een aanvullende verzekering. De Patiëntenfederatie maakt jaarlijks hiervan een overzicht.  Het overzicht kunt u hier downloaden.

Lees meer ›

Webshop

In onze webshop vindt u een ruime sortering voorlichtingsmateriaal ontwikkeld om uit te reiken aan patiënten. Materialen zijn gratis of tegen kostprijs te bestellen.

Bedrijfslid worden

Werk je bij een (zorg)organisatie of instelling die hart heeft voor mensen met osteoporose? Maak je organisatie, instelling of bedrijf dan bedrijfslid. Zo steun je ons werk en help je mensen met osteoporose, osteopenie en fracturen. Wij zijn een vereniging van, voor en door patiënten en de bijdrage van onze leden bepaalt voor een belangrijk deel onze slagkracht.

Het lidmaatschap kost € 25,00 per kalenderjaar. Dit lidmaatschap is bedoeld voor zorgverleners/zorginstellingen die ons graag willen steunen. Het bedrijfslidmaatschap geeft geen stemrecht bij de Algemene Ledenvergadering.

Nieuwsbrief inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Je kunt de administratie van onze vereniging dagelijks bereiken van 08.30 – 17.00 uur voor vragen over het lidmaatschap, betalingen, etc.

telefonisch: 088-5054300
email: info@osteoporosevereniging.nl