skip to Main Content

Nu te bestellen: themanummer ‘Kleding’

Bij het Vragenteam van de Osteoporose Vereniging komen regelmatig vragen binnen als: Ik heb wervelinzakkingen en nu pas ik mijn kleding niet meer. Hoe moet ik nu verder? Ik lijk wel acht maanden zwanger! Met mijn ingezakte figuur heb moeite om kleding te vinden die past. Wat kan ik daar aan doen? Is er kleding die je kunt kopen of vermaken waarin je je wel prettig voelt? Is een korset misschien een oplossing?

Gelukkig is er veel mogelijk! In onze nieuwe thema-uitgave hebben we voor jou praktische adviezen, tips en goede voorbeelden verzameld. Informatie waarmee je zelf aan de slag kunt en waarmee je, ondanks de ongemakken van osteoporose, er toch fantastisch uitziet. We laten hier zien hoe kleding op een eenvoudige wijze gecombineerd of passend gemaakt kan worden.

Bestel het nummer via de knop hieronder!

Facebook Comments